Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

HELI Kulunvalvonta

HELI Kulunvalvonta on turvallinen kotimainen kulunvalvonnan järjestelmä. Järjestelmässä hyödynnetään RFID-tekniikkaa henkilöiden tunnistuksessa, mutta lisäksi HELI Kulunvalvonnassa on monia muita turvallisuustasoa nostavia ominaisuuksia.

Järjestelmässä äly on hajautettu oville yhden keskuslaitteen sijasta. Tämä lisää käyttövarmuutta, koska ovien ohjaus ei ole riippuvainen yhteydestä keskuslaitteelle ja sen toiminnasta.

HELI-järjestelmä hyödyntää suoraan kiinteistön ATK-kaapelointia ja pystyy toimimaan PoE:n (Power Over Ethernet) avulla. Tämä vähentää työtä asennuksessa, kun kaapelointi on yksinkertaisempaa ja erillistä jännitteensyöttöä ei tarvita.

HELI Kulunvalvonta kytkeytyy ELLI Työajanseurannan kanssa samoihin henkilötietoihin ja luonnollisesti toimii samoilla RFID-henkilötunnisteilla. Liitynnät on toteutettu myös useampiin rikosilmoitinjärjestelmiin ja sähköisiin porttimekanismeihin.

Järjestelmään kuuluu myös PC-ohjelmisto, jonka kautta järjestelmää hallitaan ja tapahtumalogeista voidaan tulostaa raportteja. 

Ladattavat tiedostot

Esite