Ajankohtaista 

 

14.06.2018
Henkilöstön virkistyspäivä
Lue lisää

22.05.2018
Elli 4.6 on julkaistu 22.5.2018
Lue lisää

6.4.2018
ISO 9001 sertifikaatti Tieto-Oskari Oy:lle
Lue lisää 

Lisää uutisia 

»

»

 
 

LuotettavaKumppaniyritys

 

Apua valmistukseen ja testaukseen

Suunnittelun jälkeen Tieto-Oskari Oy tyypillisesti valmistaa prototyypit. Asiakkaan tarpeista riippuen voimme siirtää tuotteen ulkopuolisen tahon valmistettavaksi. Usein asiakkaamme haluavat meidän myös hoitavan tuotannon.

Tieto-Oskarin testauskaappi

Tieto-Oskari Oy ei tee itse koko tuotantoa. Ostamme ladontapalvelut elektroniikan sopimusvalmistajilta. Lataamme laitteisiin niiden vaatimat ohjelmistot ja teemme testaukset. Tarvittaessa kokoamme tuotteet valmiiksi saakka. Lopuksi toimitamme tuotteet joko tilaajalle tai suoraan loppuasiakkaalle.

Edellä kerrottu kuulostaa yksinkertaiselta toiminnalta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä tuotannon järjestämiseen kuuluvat monien eri aikataulujen yhteensovittamiset sekä komponenttien hankinta ja puskurointi sopivassa mittasuhteessa. 

Tieto-Oskarilla on pitkä kokemus pienehköjen sarjojen valmistamisesta. Tyypillinen sarjakoko on 10 ja 1000 kpl:n välillä, mutta tarvittaessa järjestämme tuotannon myös suuremmille tuotantoerille.

EMC-testaus

Nykyisten elektroniikkalaitteiden on täytettävä EU:n tai muiden markkina-alueiden vaatimat standardit. Huolehdimme laitteiden EMC-testauksesta,  jotta asiakas voi varmistua laitteiden häiriönsiedosta ja häiriöpäästöistä. Teemme yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) EMC-laboratorion kanssa testausten toteuttamisessa. EMC-testauksen lisäksi voimme tehdä KAMK:lla tärinä- ja muuta olosuhdetestausta. Tarvittaessa käytämme myös muita laboratorioita vaadittavien testien suorittamiseksi.